Категорије
Вести

Српска блокада упозорења незаконитог прелаза Јариње – Пише: Божидар Митровић

 

Више самоорганизованих српских организација је у суботу, 25. маја 2024. године на челу са Бобаном Дончићем организовало БЛОКАДУ УПОЗОРЕЊА НЕЗАКОНИТОГ АДМИНИСТРАТИВНОГ ПРЕЛАЗА ЈАРИЊЕ и најавило нове БЛОКАДЕ тих измишљених прелаза, јер су велеиздајнички, неуставно и незаконито претворени у царинске прелазе.

 

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК СА ОВЕ ЗНАЧАЈНЕ БЛОКАДЕ УПОЗОРЕЊА НЕЗАКОНИТОГ АДМИНИСТРАТИВНОГ ПРЕЛАЗА ЈАРИЊЕ

https://youtu.be/-alpnXr25Tk?si=_OEraiU7ZZdifB-X

 

Неколико километара пре незаконитог административног прелаза Јариње српска полиција је све представнике самоорганизованих Срба детаљно претресла као да тиме штити окупационе НАТО и ОВКа снаге на Косову и Метохији.

 

Али први говорник, професор Божидар Митровић, доктор правних наука је започео своје иступање признањем: «Српска полиција нас је пре неколико километара детаљно претесла да се увери да не носимо са собом неко оружије. Али и поред тог детаљног претреса ми смо пренели најмоћније оружије и донели га као подршку намученом српском народу на окупираном Косову и Метохији.» Ту је професор застао. Ко зна шта су бројни униформисани полицајци у том тренутку помислили, «Ми смо пронели и донели српском народу ЗНАЊЕ као најмоћније оружије – да га наоружамо за самоодбрану.»

 

Професор је указао:

 1. постоје два битна узрока због којих Западне, колонијалне силе покушавају са манијакалном упорношћу да предају Косово и Метохију – Албанији:
  1. то је хиљадугодишња стратегија Римске империје и њеног клерикалног настављача Ватикана да потисну народ Рас (православне СлоВене/Србе) са мора, што успешно чине: стравичним геноцидима, незапамћеним етничким чишћењима, измишљањем новоНарода, новоЈезика, Терминолошким ратом против народа РАс (Руса и Срба, који су тај свој сакрални назив користили до 1848. године),
  2. обећање које су САД и Британија дали у сепаратном, колаборационистичком споразуму после Стаљинградске и Курске битке са нацистичким Вермахтом да повуче своју групу армија Е са Балкана и Пелопонеза у који су укључили Брозове партизане и Албанске партизане којима су обећали да ће Абанији предати Косово и Метохију ако не буду нападали повлачење ове нацистичке групе армија у Немачку и Аустрију, које обећање одлуке Нирнбершког трибунала – чине ништавим, али средства информисања у Србији о томе и даље ћуте.
 1. у Европи постоје две цивилизације:
  1. територијална, Римска цивилизација која припадност, статус појединца целини одређује преко територије па на једној територији монопола физичке принуде као најбитнијег елемента државе – може постојати само једна нација – због чега су НАТО окупационе снаге протерале 250 000 Срба са Косова и Метохије,
  2. РасСенска/Српска, родоВерна цивилизација у којој се припадност целини друштва одређује преко рода па нису сви становници Србије – Срби, односно Србијанци јер сви знамо ко је из ког рода:
   1. тај систем родне, РасСенске/Српске цивилизације се најбоље очувао на српском КосоВу (скраћеница од КолоВенија/земља СлоВена) и у Црној нам Гори,
   2. у ужем делу Србије тај систем није очуван јер је становништво Србије три и више пута нестајало у време Турске окупације не само због тога што су Турци Србима секли главе и од њих правили (Ћеле) куле, већ пре свега јер су убацивали у Србију колеру, кугу, тифус као бактериолошка средства тоталног истребљења српског народа (genocide totale) па је трагично да се доноси измишљена Резолуција о наводном геноциду над Србима који су примили ислам у време те окупације,

 

Професор Митровић је закључио да Римска империја, њен клерикални настављач — Ватикан, колонијалне силе Запада и НАТО окупационе снаге системски уништавају остатке те древне РасСенске/КолоВенске/СлоВенске цивилизације рода на простору КосоВа (КолоВеније), односно БелеВеније (латинизовано: АлбВеније) јер уништавају родовски систем (тејпове) и Велику породицу такозваних албБанаца. Због тога је констатовао да на КосоВа и у Белој Венији постоје:

а) остаци Белих Вена – светлокосих/пиргастих и светлооких СлоВена,

б) остаци црнопутих Турака и

в) црнопути Цинцари (остаци римских легија) из Москопоља.

 

Професор је позвао све њих да се врате и језиком и рАзУм-ом у окриље Српског народа како би спасили своје РАсСенско устројство рода – тејпове и своје Велике породице.

 

Али удбашко-језуитско-троцкистичким снагама и режимским средствима јавног дезИнформисања из Београда и ужег дела Србије није потребно овакво моћно оружије – које је Србима са КосоВа (КолоВеније) и БелеВеније – изложио проф. Митровић. Као у време Брозовог ТанЈуга (Телеграфске агенције Нове Југославије) они су телеграфски кратко и једоумно известили А ДА НИСУ ПОКУШАЛИ ДА УКАЖУ НА УЗРОКЕ НАПОРА ЗАПАДА ДА ПРЕДА КосоВа – АлбВенији:

Kosovo Online

https://www.youtube.com/watch?v=Y_48W3hUUns

0:00 / 0:38   Jarinje, Transparenti sa protesta podrške Srbima na Kosov

 

https://www.youtube.com/watch?v=zmrQ7aOc0wU

Jarinje, Protest podrske Srbima na Kosovu

 

TV VOJVODINA

https://rtv.rs/sr_lat/politika/na-jarinju-odrzan-skup-podrske-srbima-na-kosovu-i-metohiji_1542772.html

Nedaleko od administrativnog prelaza Jarinje, danas je održan skup podrške Srbima na Kosovu i Metohiji, prenosi TV Most

 

Говорници са протеста упозорења су имали три врсте закључака што је невероватна лепота и вредност (и ове БЛОКАДЕ НЕЗАКОНИТИХ АДМИНИСТРАТИВНИХ ПРЕЛАЗА) који показују да само кроз различито и слободно размишљање можемо тражити и наћи излаз из овог «безизлаза» у који нас ја сатерала велеиздајничка албаноКратија коју нам је лукаво наметнуо Запад на врху извршне власти у Београду:

 1. закључке које су састављале наше поштоване колегинице,
 2. закључке које је предложио професор Митровић, укључујући и захтев да Загорка Доловац поднесе оставку и буде процесуирана по закону, као и да се карте ускладе са синтагмом српског језика,
 3. закључке које је системски и стратешки изнео професор Кузовић.

 

Да ли ће и који научници и средства јавног информисања објаснити због чега су се:

 1. у Црној Гори, на КосоВа(КолоВенији) и Белој Венији (АлбВенији) очували родови (тејпови), братства и племена а
 2. у Србији трагова тога нема.

 

На овом скупу сам најпрецизније — колико је то јавно иступање допуштало објаснио: да је родови, братства и племена у ужем делу Србије нису очувани због чињенице да је становништво Србије у најмање три наврата потпуно нестајало (тотални геноцид) због куге, колере, тифуса који су долазили из удаљених крајева Мале Азије у време Турске окупације, јер је и у Првом светском рату тифус намерно убачен у Србију као бактериолошки рат из ендемских подручија Босне, али Александар Вучић о томе и даље ћути, иако сам му поднео званичан допис:

 1. о неопходности да наложи да се карте и картографски подаци ускладе се синтагмом и правописом српског језика те да се убудуће на картама:
  • уместо латинизованог и британизованог појма Албанија пишу искључиво древни српски назива Бела Венија јер је Аустро-Угарска од древнословенских племена Белих Вена (КолоВена) направила Албанију, иако карте Афанасија Селишћева, руског академика потврђују да је већина топонима на простору Беле Веније (тзв. Албаније) – слоВенског порекла.
  • уместо назива Скадар користи древни сакрални/божански појам српске престонице: КолоДар јер је управо КолоДар процес годишњег васкрса природе и опадања после јесење равноДневице, што је хришћанизовано кроз народну песму «Зидање Скадра на Бојани», што и јесте КолоДар/каленДар и каленДарско знање,
  • уместо скраћеног појма: КосоВа да на свим картама користе пун древни слоВенски назив: КолоВенија, што значи да је то земља КолоВена/СлоВена,
  • све топониме такозване Албаније убудуће исписују према картама Афанасија Селишћева познатог сојетског академика, који је доказао да је већина топонима слоВенског порекла, пошто КосоВари већ сада мењају српске топониме на простору такозваног КосоВа. ж

​​​​​​​2.  да отворено проговори о уникалном случају у свету да се за геноцид оптужује српски народ који је жртва:

2.1. тоталног геноцида (total genocide) који је системски вршен над српским народом под окупацијом Отоманске империје када су нестајали у неколико наврата сви становници простори Србије услед бактериолошког рата против Срба путем убацивања куге, колере и тифуса у Србију и

2.2. резултата БАКТЕРИОЛОШКОГ РАТА против Срба у Првом светском рату (када је услед тифуса убаченог из ендемских простора тифуса у Босни) нестала 1/3 српског становништва Србије и Другом светском рату из ендемских тифусних подручија Босне и Херцеговине после Игманског марша преко залеђене стране Игмана, како би побили Србе — партизане,

 

 1. да Александар Вучић, Ана Брнабић, Марко Ђурићи, Дејан Ристић и ИВица Дачи као део АлбаноКратије поднесу неопозиве оставке јер су својом политиком довели српски народ до Резолуције о измишљеном геноциду над Србима муслиманске вероисповести што је смишљено да би се Немачка као и Хрватска и ханџар дивизије ослободиле плаћања ратних репарација због геноцида над Србима у Првом и Другом светском рату.

 

Изражавам вам благодарност због разумевања узрока због којих Западне колонијалне силе манијачки упорно покушавају да отцепе Косово и Метохију од Србије, о чему се више не сме ћутати. Због тога смо свим учесницима овог МИРНОГ УПОЗОРАВАЈУЋЕГ ОБЛИКА БЛОКАДЕ  предали разгледнице на којима смо указали на ове УЗРОКЕ о којима Београд и у Београду — и даље ћуте.
Протест упозорења
обнова знања и поштовања

 

обнова знања и поштовања

о узроцима покушаја ПРЕДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *