Категорије
Здравље и медицина

Инфлуенсерка (30) која је промовисала вакцину против KОВИД-а умрла изненада…

Јутјуб инфлуенсерка Pretti Pastel Please, која је била потпуно вакцинисана и бустерована док је промовисала експерименталне вакцине својим пратиоцима за време корона хистерије умрла је изненада и неочекивано након што је боловала од лимфоцитног миокардитиса, ретке инфекције срца.

Током пандемије, звезда друштвених медија је отворено говорила о својој подршци вакцинацији против Kовид-19, упркос томе што је претрпела оно што њена породица описује као „екстремну реакцију“ на вакцину.

Александрин узрок смрти објављен је јуче након што је Јутјуб звезда умрла прошлог месеца у 30. години.

У објави на Фејсбуку у петак, њена породица је написала : „Наша вољена Александра је преминула пре скоро 6 недеља следеће среде око 20.30 часова 26. јуна 2024.

„Тасманијски патолог је утврдио да је Александрина изненадна смрт последица веома ретке, исцрпљујуће и фаталне инфекције њеног срца. Стање које погађа отприлике једног од сваких петнаест милиона људи; под називом ЛИМФОЦИТНИ МИОКАРДИТИС.

„Пријатељи и пратиоци би се сетили последња два емитовања која су прекинута због њеног осећаја несвестице и недостатка ваздуха.

Многи утицајни људи на друштвеним мрежама који су промовисали експерименталне вакцине против Kовид-19 својим пратиоцима током пандемије примили су новац од владе и фармацеутских компанија како би навели своје пратиоце да подрже увођење вакцине.

Јутјуб и други утицајни људи на друштвеним мрежама били су инструментални у ширењу психозе масовног формирања која је, како је изјавио др Џон Мелоун, довела до тога да је значајан део популације у суштини хипнотизован да следи драконске мере за време Kовид-а.

Премотајте неколико година унапред и карма ће срушити оне исте Јутјубере који су примили вакцину и уновчили новац Big Pharma.

Стотине ових младих и здравих инфлуенсера сада имају дијагнозу рака – а многи од њих су признали да пате од ретких и агресивних турбо карцинома.

Извор: Nulta Tačka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *